Op 12 november 2012 schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel in Breda. Destijds een noodzakelijke actie om te kunnen blijven freelancen voor diverse omroepen. Nu, bijna tien jaar later is het een hele bewuste keuze. 

Zelf doen! 

Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt wil ik het weer zelf gaan doen. Veel vrijheid en veel verantwoording. Een combinatie waar ik goed bij functioneer. Ik ben inmiddels bij veel regionale omroepen aan het freelancen. Regiojournalistiek is op mijn lijf geschreven. Dichtbij de mensen en verhalen van om de hoek. Daarnaast heb ik diverse commerciĆ«le opdrachtgevers.  

Op de website staat: ‘Doelgerichte en creatieve content bedenken om jouw merk in het hoofd van de klant te krijgen. Dat is in de basis wat MediAanen voor ogen heeft bij het maken van een audiovisuele productie’, beter kan ik het niet verwoorden. 

Ik post regelmatig een berichtje op website om je op de hoogte te houden. Er komen grote projecten aan en een passieproject waar ik al jaren van droom. 

Keep you posted!