Het eerste jaar ondernemen zit er weer op. Hard gewerkt aan mijn poultje met opdrachtgevers. Dat is aardig gelukt. Maar nieuwe dingen blijven doen is heel belangrijk voor mij. Daarom ga ik in 2022 ook foto klussen aannemen. Ik wil mijn passie professioneel in gaan zetten. Daarnaast gaat de shortdoc De Luiten in première komende voorjaar. 

Op mijn website staat: ‘Hij schuwt het niet om het randje op te zoeken en maakt verhalen levendig en beeldend, zonder daarbij de journalistieke kernwaardes uit het oog te verliezen.´En dat wil ik meer gaan doen komend jaar. Uitdagende journalistiek met mensen die het verschil willen maken.

Check mijn website nog even na het lezen van dit berichtje want mijn website  is geupdate met nieuwe foto´s en filmpjes. Tot slot wil ik al mijn opdrachtgevers bedanken voor het vertrouwen en het werkplezier. We gaan vlammen in 2022!