Audiovisuele producties

Doelgerichte en creatieve content bedenken om jouw merk in het hoofd van de klant te krijgen. Dat is in de basis wat MediAanen voor ogen heeft bij het maken van een audiovisuele productie.

Brand ambassador

Met Floyd krijg je een geïnteresseerde en betrokken brand ambassador over de vloer die zich verdiept in een organisatie. Door te luisteren naar het verhaal van jou als opdrachtgever zoekt hij vervolgens naar unieke componenten die jouw bedrijf typeren. Aan de hand van die specifieke kenmerken bedenkt Floyd een gerichte campagne waardoor jouw merk door middel van storytelling in de uiteindelijke brand movie opvalt en onderscheidend is ten opzichte van de concurrentie!

In samenwerking met professionele partijen

Het uitwerken van een audiovisuele productie doet MediAanen niet alleen. Floyd bedenkt met zijn aanstekelijke enthousiasme, kennis en ervaring op het gebied van nieuwe media de creatieve content en overziet het gehele project. Voor het film- en montagewerk heeft MediAanen professionele samenwerkingspartners met specifieke kennis van de branche van de opdrachtgever.

referentie

Benieuwd of een samenwerking met MediAanen voor jou interessant kan zijn? Stuur dan gerust een appje of een DM via Instagram. Maar nog veel liever: Bel Floyd via +31 6 51116258.

 

Heb je een lange termijn vraag? Dan is het uiteraard ook mogelijk een mailtje te sturen naar info@mediaanen komt graag in contact met je! Uiterlijk binnen één werkdag heb je antwoord op je vraag.