Gastlessen onderwijs

Floyd (MediAanen) bezoekt ook graag basis- en middelbare scholen om leerlingen/studenten via een interactieve gastles of workshop wegwijs te maken in de mediawereld. Ook worden maatschappelijke thema’s op een toegankelijke manier en op het niveau van de leerlingen/studenten bespreekbaar gemaakt.

workshop podcast

Een podcast workshop bestaat uit een aantal onderdelen. Zo creëert Floyd aan de hand van een aantal voorbeelden bij jongeren bewustwording over de verschillende vertelvormen. Hij brengt op een humoristische manier kinderen iets bij over het mooie vak van journalist en belicht hij politieke- en maatschappelijke thema’s met de klas. Eventueel nodigt Floyd zelfs een gastspreker uit om de lesdag nog boeiender te maken!

Op hetzelfde level als de jongeren

In zijn lessen en workshops verplaatst Floyd zich in de jongeren die hij in de klas voor zich ziet. Hij snapt hun gedachtegang en belevingswereld. Daar maakt hij gebruik van door met ze te levelen en jongeren na te laten denken over verschillende maatschappelijke thema’s.

Benieuwd of een samenwerking met MediAanen voor jou interessant kan zijn? Stuur dan gerust een appje of een DM via Instagram. Maar nog veel liever: Bel Floyd via +31 6 51116258.

 

Heb je een lange termijn vraag? Dan is het uiteraard ook mogelijk een mailtje te sturen naar info@mediaanen komt graag in contact met je! Uiterlijk binnen één werkdag heb je antwoord op je vraag.