Podcast

Een podcast is een prachtig platform om een verhaal te vertellen. Om van niets iets te maken. En laat dat nou net de kracht van Floyd zijn. Als afgestudeerd en ervaren, maar bovenal gepassioneerd radioverslaggever en podcastmaker benut hij de kracht van het gesproken woord en weet hij hoe je informatie via het maken van een podcast optimaal kan benutten.

In alle stijlen

Denk je er als organisatie (profit en non-profit), vereniging of instantie wel eens over na om een commerciële boodschap op een alternatieve manier in de markt te zetten? Door belangrijke informatie eens niet via een digitale nieuwsbrief of mailing de deur uit te doen, maar tegelijk wel de juiste doelgroep aan te spreken? Dan is het maken van een podcast in samenwerking met MediAanen de overweging waard. Floyd kan het als enthousiaste ideeënfabriek en presentator zo gek maken als je als opdrachtgever zelf wil. Een podcast zakelijk, ludiek of met een humoristisch kwinkslag inrichten? Alles is mogelijk. Floyd spreekt wat dat betreft alle talen.

Podcast de Luiten

Radio maken. Floyd zou het wel iedere dag willen doen! De passie voor radio deed hem daarom besluiten om begin 2020 een podcast te beginnen over zijn andere grote liefde: voetbalclub RBC uit Roosendaal. Eens per maand worden verhalen uit het rijke verleden van deze voormalige profclub verteld via Podcast De Luiten. Het bedenken van onderwerpen, benaderen van interessante gasten, presenteren, monteren en het item lanceren via diverse kanalen: MediAanen levert het complete plaatje!

referentie

Benieuwd of een samenwerking met MediAanen voor jou interessant kan zijn? Stuur dan gerust een appje of een DM via Instagram. Maar nog veel liever: Bel Floyd via +31 6 51116258.

 

Heb je een lange termijn vraag? Dan is het uiteraard ook mogelijk een mailtje te sturen naar info@mediaanen komt graag in contact met je! Uiterlijk binnen één werkdag heb je antwoord op je vraag.