Verslaggever

Als verslaggever in radio- en televisieland heeft Floyd vijftien jaar ervaring opgedaan. Zo heeft hij in het verleden grote nieuwsuitzendingen voor onder andere Omroep Brabant, Omroep West, Powned en DPG Media gepresenteerd. In 2019 wist Floyd in dienst van Omroep Brabant zelfs een NL Award in de wacht te slepen in de categorie cross-/transmediaal project voor het item ‘Brabant Bevrijd’.

 

Floyd doet mee

Floyd is in alles een echte doe-journalist. Als reporter is hij graag onderdeel van het item. Door participatie laat hij zien wat het verhaal is. Moet er een productie over de voedselbank komen? Floyd praat niet alleen over personen die rond moeten komen van producten van de voedselbank, maar laat zélf zien wat het inhoudt om te moeten leven van producten van deze instelling. Of bijvoorbeeld een item over zwervers? Floyd slaapt een periode lang tussen de daklozen op een bankje in het park en ervaart wat het betekent om geen dak boven je hoofd te hebben.

Het randje opzoeken

Die extremen zijn kenmerkend voor de verslaggever Floyd Aanen. Hij schuwt het niet om het randje op te zoeken en maakt verhalen levendig en beeldend, zonder daarbij de journalistieke kernwaardes uit het oog te verliezen. Spreekt de stijl van Floyd je aan en wil je graag gebruik maken van zijn diensten? Als freelancer is Floyd inzetbaar voor verschillende mediabedrijven!

referenties

Benieuwd of een samenwerking met MediAanen voor jou interessant kan zijn? Stuur dan gerust een appje of een DM via Instagram. Maar nog veel liever: Bel Floyd via +31 6 51116258.

 

Heb je een lange termijn vraag? Dan is het uiteraard ook mogelijk een mailtje te sturen naar info@mediaanen komt graag in contact met je! Uiterlijk binnen één werkdag heb je antwoord op je vraag.