Projectfotografie

Projectfotografie is een goede manier om je van je beste kant te laten zien omdat vaak de foto’s en niet het project gezien word. Het vastleggen van de processen binnen je bedrijf zijn een kans om potentiele klanten over de streep te trekken. Ook het accent op een unieke en authentieke weergave van je teamleden heeft een bijzonder onderscheidend vermogen. En wat dacht je van de verslaglegging van de verhuizing van je onderneming of de voortgang van een belangrijk project? Floyd maakt met zijn journalistieke blik en straatmentaliteit ruwe foto’s die een verhaal vertellen.

Nieuwe vorm van presentatie

Door de coronacrisis is er voor veel bedrijven een nieuwe manier van werken ontstaan. Zo kent iedereen inmiddels wel iemand die bedrijfsmatig online aan een vergadering of borrel heeft deelgenomen. Het online thuiswerken en ontmoeten van collega’s zal, al dan niet gedeeltelijk, ook in de toekomst de norm blijven. Floyd krijgt het voor elkaar om ondank de letterlijke fysieke afstand meer onderlinge betrokkenheid te realiseren en dynamiek in de meeting te brengen. Hij maakt het als enthousiaste online gastheer mogelijk om een presentatie, afhankelijk van de vraag, informeel of juist zakelijk in te richten.

Jouw startup gepresenteerd door Floyd

Daarnaast komt MediAanen ook graag in contact met startups. Want hoe mooi is het om jouw nieuwe bedrijf via een webinar, gepresenteerd door Floyd, extra onder de aandacht te brengen. Floyd zorgt er voor dat jouw nieuwe product of dienst door het houden van een professioneel online interview in de markt wordt gezet en de juiste doelgroep aanspreekt.

Benieuwd of een samenwerking met MediAanen voor jou interessant kan zijn? Stuur dan gerust een appje of een DM via Instagram. Maar nog veel liever: Bel Floyd via +31 6 51116258.

 

Heb je een lange termijn vraag? Dan is het uiteraard ook mogelijk een mailtje te sturen naar info@mediaanen komt graag in contact met je! Uiterlijk binnen één werkdag heb je antwoord op je vraag.