Online gastheer

Heb je er als directeur of ondernemer wel eens over nagedacht om bijvoorbeeld de digitale vrijdagmiddagborrel of presentatie van de jaarcijfers op een alternatieve manier vorm te geven? In dat geval is het een interessant idee voor het mkb of overheidsinstellingen om MediAanen in te huren als online gastheer. Floyd is onafhankelijk, neemt regie in de bijeenkomst en geeft sturing aan het geheel.

Nieuwe vorm van presentatie

Door de coronacrisis is er voor veel bedrijven een nieuwe manier van werken ontstaan. Zo kent iedereen inmiddels wel iemand die bedrijfsmatig online aan een vergadering of borrel heeft deelgenomen. Het online thuiswerken en ontmoeten van collega’s zal, al dan niet gedeeltelijk, ook in de toekomst de norm blijven. Floyd krijgt het voor elkaar om ondank de letterlijke fysieke afstand meer onderlinge betrokkenheid te realiseren en dynamiek in de meeting te brengen. Hij maakt het als enthousiaste online gastheer mogelijk om een presentatie, afhankelijk van de vraag, informeel of juist zakelijk in te richten.

Jouw startup gepresenteerd door Floyd

Daarnaast komt MediAanen ook graag in contact met startups. Want hoe mooi is het om jouw nieuwe bedrijf via een webinar, gepresenteerd door Floyd, extra onder de aandacht te brengen. Floyd zorgt er voor dat jouw nieuwe product of dienst door het houden van een professioneel online interview in de markt wordt gezet en de juiste doelgroep aanspreekt.

Benieuwd of een samenwerking met MediAanen voor jou interessant kan zijn? Stuur dan gerust een appje of een DM via Instagram. Maar nog veel liever: Bel Floyd via +31 6 51116258.

 

Heb je een lange termijn vraag? Dan is het uiteraard ook mogelijk een mailtje te sturen naar info@mediaanen komt graag in contact met je! Uiterlijk binnen één werkdag heb je antwoord op je vraag.